Πέμπτη 1 Ιουνίου 2017

Ιουνίου 01, 2017

        Η Θύελλα Φερών είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με τον προπονητή ΆΓΓΕΛΟ ΚΕΚΕ. Ο Άγγελος είναι γεννημένος την 08/04/1982 είναι έγγαμος και έχει 2 παιδιά. 
          Έχει αγωνιστει στις ομαδες:Εθνικό Αλεξανδρούπολης, Ολύμπια Λάρισας, Νίκη Βόλου, Δόξα Άρτας, Μακεδονικό Θεσσαλονίκης, Αμερικανικό Κολλέγιο Ανατόλια και Καλλικράτεια.    
     Προπονητική Σταδιοδρομία: Υπεύθυνος Ακαδημιών Δόξα Άρτας ,Προπονητής Ακαδημιών Αμερικανικό Κολλέγιο Ανατόλια. Ιδιοκτητης και Τεχνικός Διευθυντής από το 2012 της Ακαδημίας Rookies Basketball Academy. 
    Σπουδές: Κάτοχος διπλώματος Προπονητή Καλαθοσφαίρισης Γ κατηγορίας. Παρακολούθηση όλων των σεμινάριων του Συνδέσμου Ελλήνων Προπονητών απο το 2012 με ομιλητές κορυφαιους ελληνες και ξένους προπονητές,καθώς και σεμινάρια στο εξωτερικό (Κύπρο, Ισπανία και Βουλγαρία). 
        Η Διοίκηση καλωσορίζει τον νέο προπονητή του Αντρικού Τμήματος στην οικογένεια της Θύελλας Φερών και του εύχεται, καλή αρχή και πολλές επιτυχίες. Τέλος η Διοίκηση θα είναι δίπλα τόσο στον προπονητή όσο και στους παίχτες σε ότι χρειαστούν.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΚΑΙ ΕΚΛΟΓΕΣ

Το Σάββατο 24 Ιουλίου και ώρα 10:00 θα πραγματοποιηθεί η Γενική Συνέλευση και οι εκλογές για το νέο Δ.Σ. του συλλόγου. Εάν δεν υπάρξει απαρτ...